Onderwater mapping

Onder water alles in kaart door Brain

De mysteries van de onderwaterwereld wachten om ontdekt te worden. Met BRAIN Diving Operations brengen we deze verborgen schatten in kaart, zodat u een gedetailleerd overzicht krijgt van elk onderwatergebied.

Onze diensten omvatten:

  • Gedetailleerde Onderwaterkaarten: We bieden kaarten met dieptelijnen, obstakels en markeringen, zodat u een helder beeld krijgt van het gebied onder de oppervlakte.
  • Sonar & Duikmethoden: Door gebruik te maken van geavanceerde technologie en ervaren duikers, garanderen we nauwkeurige en betrouwbare resultaten.
  • Fauna Rapporten: Voor visclubs en andere geïnteresseerden kunnen we een uitgebreid fauna rapport leveren, compleet met foto’s en video’s van de vispopulatie. De kwaliteit hiervan is afhankelijk van de helderheid van het water.
  • Deskundig Team: Ons team bestaat uit professionals die ervaring hebben opgedaan bij organisaties zoals Staatsbosbeheer en RAVON.

Of u nu een duiker, onderzoeker of natuurliefhebber bent, met BRAIN aan uw zijde heeft u toegang tot de diepten van de oceaan als nooit tevoren.

In samenwerking met: