Uitvaart beveiliging

Een veilig gevoel door BRAIN

In tijden van rouw en verlies is het laatste waar u aan wilt denken de veiligheid van uw woning. Helaas maken criminelen soms misbruik van deze kwetsbare momenten. Bij BRAIN Security zorgen we ervoor dat u zich kunt concentreren op het afscheid, terwijl wij waakzaam blijven over uw veiligheid.

Onze diensten omvatten:

  • Preventieve Aanwezigheid: Een zichtbaar beveiligingsvoertuig en beveiligingsmedewerkers bij uw woning werken afschrikwekkend voor potentiële inbrekers.
  • Woningcontrole: Onze teams controleren of uw woning goed is afgesloten en houden door middel van patrouilles verdachte personen op afstand.
  • Samenwerking met Uitvaartmaatschappijen: Naast particuliere dienstverlening werken we ook samen met uitvaartmaatschappijen om een alomvattende beveiliging te bieden.
  • Eerste Hulp: In het onwaarschijnlijke geval van een noodsituatie zijn al onze medewerkers gekwalificeerd en getraind om eerste hulp te bieden.

Met BRAIN Security aan uw zijde kunt u in alle rust en waardigheid afscheid nemen, wetende dat uw veiligheid in bekwame handen is.

In samenwerking met: